Archiv čísel
Abyste mohli prohlížet čísla aktuální sezóny musíte ji mít předplacenou. Starší ročníky jsou k dispozici pro kohokoli kdo se přihlásí...
Číslo 6-2016/17

Říjen 10/11

Říjen 10/11
Jako každý rok i letos se vám se začátkem října dostává do rukou nový SKI magazín a my se stejně jako vloni ptáme, zda už se ve vás probudila ta pravá chuť po lyžování. Pokukujete v prvních říjnových dnech po ledovcích a nedočkavě zjišťujete, kolik připadlo sněhu, nebo se ze všech sil snažíte vychytat poslední záblesky babího léta a doufáte, že ještě stihnete alespoň jeden hezký víkend na kole?
  • Marco Büchel

  • Industry Report

Listopad 10/11

Listopad 10/11
Přelom října a listopadu nám zpravidla dává okusit, že zima už je opravdu za dveřmi. Přitom o to, jaké ve skutečnosti panují teploty, zase tolik nejde. Spíš je to zvyk. Venku trochu zafouká a my už letní pneumatiky měníme za zimní, do předsíně si pověsíme kabát, má-li nám kde co zamrznout, spěcháme tomu preventivním opatřením zabránit.
  • Lucie Hrstková

  • Miroslav Kolář

Speciál 10/11

Speciál 10/11
Milí čtenáři, už potřinácté vám až domů přinášíme výsledky největšího evropského testu lyží, opět máte v rukách SKI magazín Speciál, jehož obsah tvoří především Ski SuperTest. Pokud by se mezi čtenáři našel někdo, kdo si toto zvláštní vydání SKI magazínu kupuje pravidelně každý rok a jednotlivé sešity si třeba i schovává, mohlo by mu jejich opětovné prohlédnutí docela hezky zaplnit jeden podzimní večer.
  • High performance medium turn

  • High performance short turn

Prosinec 10/11

Prosinec 10/11
Milí čtenáři, nahlížejíce do prosincového SKI magazínu nejspíš ani nevíte, jaké štěstí vás vlastně potkalo. Pár dní před koncem měsíce minulého jsem se vážně obával, že prosincový SKI magazín nemůžeme dokončit, vytisknout a rozdistribuovat včas. Nakonec se to sice opět podařilo, ale stejně se tak nějak nemůžu zbavit pocitu, že se spirála dennodenních starostí točí stále rychleji a že už se nebezpečně blížíme k jejímu konci. Co bude pak?
  • Tanja Poutiainen

  • Ga-Pa Sjezdařská klasika

Leden 10/11

Leden 10/11
Milí čtenáři, rok 2011 bude rokem sportovním. A protože naším sportem číslo jedna je lyžování, nebojíme se říct, že rokem lyžařským. Čeká nás totiž vrchovatá mísa lyžařských zážitků. Za dveřmi jsou světové šampionáty ve sjezdovém i akrobatickém lyžování, hned po nich následuje mistrovství světa v lyžování klasickém. Ani na jednom šampionátu nejsme bez naděje na medaili, to je příjemná realita.
  • Didier Cuche

  • Pavel Šťastný

Únor 10/11

Únor 10/11
Milý čtenáři, za chvíli bude jaro. Nevěříš-li, pak alespoň přiznej, že se zima přehoupla do své druhé poloviny. Do té lepší poloviny, protože po ní už bude jaro. Na jaro se každý rok těším, přestože mě, co by šéfredaktora časopisu o lyžování, živí zima. Na jaro se těším proto, že na jaře je vždy pěkné lyžování. Jasným důkazem tohoto tvrzení jsou tváře naprosté většiny lyžařů, na konci března se vždy tak nějak zvláštně rozzáří. Přitom už je ve většině případů čekají tak maximálně jeden dva prodoužené víkendy na horách a je po všem. Jarní výraz v lyžařově tváři je úplně jiný než ten, který světu ukazujeme na začátku zimy...
  • Prima sezona Ondry Banka

  • SP v alpském lyžování znovu v České republice

Jaro 2011

Jaro 2011
Vážení čtenáři, lyžaři, lyžařky, jen se přiznejte, kdo z vás má ještě v garáži nebo sklepě v pohotovosti své zimní vybavení? Že je vás většina? A je to proto, že se ještě chystáte na jarní zakončení sezóny, nebo jste zkrátka jen neměli čas vše uklidit, namazat, zabalit a uložit k odpočinku? Nebudu dále moralizovat a pokoušet trpělivost vašeho svědomí, ostatně mé lyže jsou připraveny také, běžky pěkně vedle sjezdovek. Ovšem když se nad tím tak zamýšlím, není to má chyba – může za to počasí. V posledních letech totiž jako by nebylo jaro. To období, kdy se na svazích střídá tráva se sněhem, často prší, ale na kolo nebo greeny se člověku ještě dvakrát nechce. Zkrátka čas, kdy rádi seběhnete do sklepa, vytáhnete žehličku a pěkně v klidu, v pietě se rozloučíte s letošní sezonou. Třeba ale letos ještě přijde.
  • Poprvé/naposled: Eva Samková

  • Hliník, nebo Karbon?

Léto 2011

Léto 2011
Když jsem při vytváření obsahu tohoto čísla našeho časopisu přemýšlel, koho poprosit o pár odpovědí do naší pravidelné rubriky poprvé/naposled, napadl mě moderní pětibojař David Svoboda. A při letmém pohledu do obsahu zjistíte, že nezůstalo jen u nápadu. Proč, ptáte se? Vždyť nemá nic společného ani se zimou ani s lyžováním, jeho sport zatím u nás nepatří mezi právě nejsledovanější, a vůbec – čekali byste někoho jiného. To všechno je pravda, jenže ve skutečnosti existuje jen málo osobností, které by se do našeho letního čísla hodily víc. Proč? Inu, David, stejně jako SKIy magazín, kombinuje hned několik naprosto odlišných sportů a ještě je v tom velmi úspěšný. Kdybych tedy tento svůj nápad bral doslova, musel bych vyzpovídat některého z kolegů Tomáše Dvořáka nebo Romana Šebrleho, jenže David Svoboda svými letošními výsledky strká desetibojaře hravě do kapsy. A tak má logicky přednost – na straně deset.
  • Poprvé/naposled: David Svoboda

  • 29” MTB na začátku nové éry

Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Videa na našem webu neskladujeme. Přidat nové video je možné pouze tak, že originál nahrajete na server YouTube a nám sdělíte link.
Název:
Kategorie:
Místo:
GPS:
YouTube adresa:
Vybrat fotografii:
Max. rozlišení 1920x1200, max. velikost 2MB
Popis:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit
Název:
Typ inzerce:
Nabídka Poptávka
Cena:
Telefon:
E-mail:
Kraj:
Kategorie:
Přidat obrázek 1:
smazat
Přidat obrázek 2:
smazat
Přidat obrázek 3:
smazat
Max. rozlišení 1920x1440, max. velikost 3MB
Popis zboží:
(max 800 znaků)
Kolik je 2x3?
Tyto údaje je nutné vyplnit